154.jpg

Kosten

 

Cavalli Uitvaartbegeleiding neemt alle tijd om samen met u alles door te nemen voor een bijzondere afscheidsviering. Dat doen we altijd, voor iedereen.

 

De totale kosten zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Op de derde dag overhandigen we een prijsopgave met onze algemene voorwaarden. Zodat u indien nodig uw keuzes kunt bijstellen. Het laatste waarop u zit te wachten in zo’n emotionele tijd, is een verrassing achteraf.

 

Transparantie

Cavalli Uitvaartbegeleiding wil volledig transparant werken. Voor onze dienstverlening betaalt u een vast tarief. De kosten voor de benodigde diensten en producten van toeleveranciers worden één op één aan u doorberekend, daarbij worden alle provisiebedragen die we ontvangen in mindering gebracht op uw factuur. De kosten van een gemiddelde uitvaart liggen tussen de 7.000 en 12.000 euro.

 

Uitvaartnota

Nadat wij alle rekeningen van toeleveranciers hebben ontvangen, kunnen we de definitieve uitvaartnota opmaken. Deze nemen we circa een week na de dag van de uitvaart persoonlijk met u door. Om inzicht te geven in de kosten die we namens u aan derden hebben betaald, kunnen we uiteraard indien gewenst een kopie van hun facturen nasturen.

 

Verzekering 

Ook als er een uitvaartverzekering is afgesloten, kan Cavalli Uitvaartbegeleiding de uitvaart verzorgen. U zit nooit vast aan de door de verzekeringsmaatschappij aangeboden uitvaartonderneming. Het is wel raadzaam tijdig na te gaan voor welk bedrag of welke diensten uw dierbare precies is verzekerd. Indien gewenst, kunnen we dit voor u uitzoeken. Wij dragen dan zorg voor de verdere afwikkeling van de polis.

 

Het bedrag dat de verzekeringsmaatschappij voor de uitvaart uitkeert, is meestal gebaseerd op een door de verzekering bepaald basispakket.