uitvaartonderneming begrafenisonderneming crematiebegeleiding

Over ons

Cavalli Uitvaartbegeleiding is een initiatief van drie vrouwen, met verschillende achtergronden, die hun krachten hebben gebundeld. Ons beeld logo symboliseert deze samenwerking. Transparantie, eenheid, vrouwelijke kracht en eigenheid met een gezamenlijke visie.

Amber Cavalli 

Uitvaartbegeleider

DSC_2028 4.jpg

De keuze om uitvaartbegeleider te worden, maakte ik niet van de ene op de andere dag. Het was een logisch en natuurlijk gevolg van de groei en verandering die ik doormaakte in mijn leven.

In de afgelopen twintig jaar heb ik veel mooie functies gehad die pasten bij de levensfase en motivatie van dat moment. Van projectmanager voor commerciële bedrijven tot het opzetten en succesvol maken van een groot kinderdagverblijf in Midden Nederland. Terugblikkend, bleek elke baan dezelfde componenten te bevatten die mij goed laten functioneren en ervoor zorgen dat ik elke dag weer vol energie aan de slag ga. Ik voel me sterk als ik organiseer. Als ik anderen kan ontzorgen. Het blijft bijzonder nabestaanden te mogen helpen een overledene te eren met een mooie afscheidsviering. Op een manier die ertoe bijdraagt dat ze met een warm gevoel kunnen terugkijken op het laatste moment van een uniek persoon in hun leven.

Hanneke Meijerink

Uitvaartplanner

DSC_2022 2.jpg

Ruim twintig jaar heb ik werkervaring opgedaan in uiteenlopende branches. Van de horeca tot videoproducties en uiteindelijk de evenementenwereld. Deze loopbaan deed me steeds weer inzien hoe belangrijk het is samen te werken met oprechte en voor mij dierbare mensen.

Mijn eerste kennismaking met de uitvaartwereld was in juni 2015, tijdens

het organiseren van een fair op het gebied van troost, herinnering en verlies. In de aanloop naar het evenement kwam ik er steeds meer achter hoe bijzonder een uitvaart kan zijn en dat het woord ‘samen’ weer zo’n belangrijk element is. Graag wil ik mijn organisatietalent inzetten om een bijdrage te leveren aan het afscheid van uw dierbare. Ik heb er veel vertrouwen in dat ik samen met Amber en Nicole de afscheidsviering een persoonlijke en warme invulling kan geven. Troost bieden en het samen creëren van een prachtige, blijvende herinnering staan hierbij centraal.

 

Nicole Visser 

Uitvaartbegeleider

IMG_20190619_192749.jpg

Toen ik en mijn familie in 2013 te horen kregen dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was twijfelde ik geen moment en staakte onmiddellijk mijn werkzaamheden als verandermanager om haar te kunnen begeleiden tijdens haar ziekte. In deze periode heb ik ervaren wat verlies en afscheid nemen met mensen doet.

In samenspraak met mijn moeder regelden we haar uitvaart. Precies zoals zij dat wilde. Op een mooie, respectvolle en unieke wijze. Het werd een prachtig afscheid waaruit we als gezin veel troost haalden. Wat me vooral bijbleef, is hoe waardevol het is rust te voelen in zo’n heftige periode. En hoe belangrijk een goede uitvaartbegeleiding daarin kan zijn. Deze ervaring deed me beseffen dat ik anderen graag zou willen ondersteunen in dit proces.

Tijdens de opleiding tot uitvaartbegeleider ontmoette ik Amber, die met evenveel passie en overeenkomstige ideeën naar de uitvaartbegeleiding kijkt. Samen met haar en een goede vriendin besloten we na de opleiding om ons eigen bedrijf op te richten. En zo ontstond Cavalli Uitvaartbegeleiding.

In alle rust nemen wij u mee in de week van het afscheid. Wij ontzorgen en verbinden en organiseren samen met u een afscheid wat helemaal past bij de overledene.


 

Carola Onings

Freelance uitvaartplanner

IMG_20210416_160227.jpg

Mijn naam is Carola Onings, ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen Max & Maud. Ik ben geboren in Wateringen en sinds 7 jaar, woonachtig in Kwintsheul. Met 19 jaar startte ik mijn carrière als uitzendconsulente bij een uitzendbureau. In 10 jaar tijd heb ik diverse functies gehad zoals intercedente, filiaalmanager, regio manager en verkoopmanager. Doordat mijn man een eigen zaak heeft, hebben we besloten dat ik zou ‘stoppen’ bij de geboorte van onze oudste om voor de kinderen te zorgen. Echter, gestopt ben ik nooit. Na een mooie cursus ben ik gestart bij Slachtofferhulp Nederland waar ik 4 jaar voor heb gewerkt. Hierna ben ik nog 2 jaar werkzaam geweest bij Make a Wish als Wenshaler.

Na jaren mij te hebben ingezet als vrijwilliger wilde ik weer een betaalde baan en ben ik 7 jaar geleden gaan werken als hostess bij zakelijke evenementen. Hierdoor kwam ik in contact met Amber, Nicole en Hanneke van Cavalli Uitvaartbegeleiding. Voor deze prachtige organisatie heb ik de afgelopen 3 jaar als gastvrouw mogen werken bij afscheidsceremonies. Hiermee viel alles op zijn plek en kon ik hetgeen wat ik het liefste doe verenigen met mijn werkzaamheden. Het op een liefdevolle manier zorgen voor mensen tijdens een kwetsbare periode in hun leven.