Wensgesprek

Wij bieden professionele ondersteuning in de periode voorafgaand, tijdens en na een overlijden. Voor als u er helemaal alleen voor staat, of het moeilijk is om bepaalde persoonlijke wensen bespreekbaar te maken naar uw naasten, om mooie rituelen vorm te geven of omdat u het prettig vindt om uw wensen al vastgelegd te hebben voor later. 

 

Wij bespreken de wensen en samen zorgen we ervoor dat er afscheid genomen wordt op uw manier. Een afscheid waar u zich goed bij voelt en waar alle betrokkenen met hele dierbare herinneringen aan terug kunnen denken.

 

Voor een gesprek kunt u contact opnemen met een van ons via telefoonnummer 030 - 2270740, of via onze contactpagina op deze site of per e-mail: info@cavalli-uitvaartbegeleiding.nl.

Referenties wensgesprekken

Zeer benieuwd naar wat er komen zou, begon ik ons gesprek. Al meteen voelde ik me op mijn gemak, wat kwam door de rustige en prettige rustgevende, belangstellende benadering van Nicole. Zij gaf me alle tijd om over haar vragen na te denken en zij gaf veel ruimte voor mijn emoties. Het gesprek verliep heel prettig. Nicole nam alle tijd en gaf mij de ruimte. We zijn tot een geweldig mooi resultaat gekomen. Ik heb een heel tevreden en voldaan gevoel. Dank aan Nicole.

Dorée Scheepmaker 

Wij vonden het belangrijk om een gesprek aan te vragen over de mogelijkheden bij een afscheidsviering. Wij wisten niet wat ons te wachten stond, maar in alle rust hebben wij de wenskaarten bekeken en de mogelijkheden besproken. Het was een fijn gesprek, met dank aan Amber Cavalli, we houden zeker contact.

Jan Daalhof
 

Het wensgesprek, wat zijn mijn wensen voor mijn afscheid, daar ben je niet altijd mee bezig. Om dit met elkaar te bespreken en te ervaren was voor mij heel aangenaam. Het aangereikte pakket van mogelijkheden, maakte bij mij bepaalde wensen los. De mogelijkheden, waar ik niet van op de hoogte was, kan de behoefte weergeven van wat jij achter wil laten voor degene die je dierbaar zijn. Waarschijnlijk een kant die ze niet gezien hebben van mij. Dit is voor mij een mooie afsluiting van een periode van mijn leven.

Krijna Rombout