Urn, begraafplaatsen, begranisonderneming Bilthoven Zeist

Wensgesprek

Mocht u eens rustig willen praten over wat er komt kijken bij een goed afscheid en het vormgeven van een uitvaart? Dan nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek en komen bij u langs. Wij bespreken de wensen en leggen alles vast in een document. Samen zorgen we ervoor dat er afscheid genomen wordt op uw manier. Een afscheid waar u zich goed bij voelt en waar alle betrokkenen met hele dierbare herinneringen aan terug kunnen denken.

De kosten voor het gesprek en het opstellen van het document bedraagt euro 175,00. Het document met alle wensen ontvangt u van ons als geprint en digitaal document en kunt u bewaren bij al uw belangrijke papieren.
 

Voor een wensgesprek kunt u telefonisch contact opnemen met:

voor regio Utrecht: 030 22 70 740

voor regio Den Haag: 070 22 11 546

Of via onze contactpagina op deze site of per e-mail: info@cavalli-uitvaartbegeleiding.nl.

Recensies

Zeer benieuwd naar wat er komen zou, begon ik ons gesprek. Al meteen voelde ik me op mijn gemak, wat kwam door de rustige en prettige rustgevende, belangstellende benadering van Nicole. Zij gaf me alle tijd om over haar vragen na te denken en zij gaf veel ruimte voor mijn emoties. Het gesprek verliep heel prettig. Nicole nam alle tijd en gaf mij de ruimte. We zijn tot een geweldig mooi resultaat gekomen. Ik heb een heel tevreden en voldaan gevoel. Dank aan Nicole.

Dorée Scheepmaker, Hilversum

Wij vonden het belangrijk om een gesprek aan te vragen over de mogelijkheden bij een afscheidsviering. Wij wisten niet wat ons te wachten stond, maar in alle rust hebben wij de wenskaarten bekeken en de mogelijkheden besproken. Het was een fijn gesprek, met dank aan Amber Cavalli, we houden zeker contact.

Jan Daalhof, Utrecht
 

Het wensgesprek, wat zijn mijn wensen voor mijn afscheid, daar ben je niet altijd mee bezig. Om dit met elkaar te bespreken en te ervaren was voor mij heel aangenaam. Het aangereikte pakket van mogelijkheden, maakte bij mij bepaalde wensen los. De mogelijkheden, waar ik niet van op de hoogte was, kan de behoefte weergeven van wat jij achter wil laten voor degene die je dierbaar zijn. Waarschijnlijk een kant die ze niet gezien hebben van mij. Dit is voor mij een mooie afsluiting van een periode van mijn leven.

Krijna Rombout, Bilthoven